Ty jo, ještě toho trochu... Když já jsem fakt magor (a schraňovací nevyhazovací skrblík) - na jednu stranu bych ráda a přišlo by mi pragmatické, pokud by věci ještě sloužily - na stranu druhou nevím, jak bych reagovala já, pokud bych v nich někoho blízkého vídala (a to jak v rámci širší rodiny, tak potencionálního partnera...) - u dcery jednoznačně vím, že v tátově svetru nikoho vídat nechce - pořád mi z toho vychází má oblíbená "metoda postupných kroků" = primárně nakrabicovat a odnést na půdu... a třeba po čase s tím založit nějak dál...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.