O třetím jsem uvažovala nepřicházelo. ( Což mě ani nepřekvapilo, již dvě je zázrak, ze je mám) Mezi tim mladší onemocněl. Nikdo s ním nechtěl první roky být( tím myslím třeba 2 dny o prázdninách.... vlastní babička se k tomu postabila tak, že si to pamatuju doteď, jak mě to zaskočilo)....vzdala jsem to.... další bych manžel mi jezdil domů jen na víkend. Asi jsem byla moc pohodlná a líná....
Když se uzdravil. Já nechtěla puberťáka těsně před důchodem.
Nijak mi to nevadí.
Jediné dobré za ty roky co mám kluky a politici kdy udělali bylo společné zdanění manželů. Bohužel rychle to zrušili.... rodinám vraceli moc peněz. Co kdyby si rodiny s dětmi polepšilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.