Přidat odpověď
Konzervo, rozešla jsem se s manželem před víc než 2 lety. Z různých důvodů jsem dosud nezvládla požádat o rozvod. Když za mnou přišel, jestli je možnost, že se k němu vrátím, nebo jestli si může najít novou známost, řekla jsem mu, že mu to těžko můžu zakázat (a že já se k němu vracet nehodlám). Za pár týdnů přivedl do rodiny a nastěhoval si do bytu novou ženu, aniž by mi cokoli řekl, aniž by mu bylo blbé, co řeknou děti a příbuzní. Já předpokládala, jelikož jsme bydleli velmi blízko sebe a kvůli dětem se hojně navštěvovali, že případné známosti si bude odbývat mimo náš dosah.
Dotyčné nejspíš řekl, že jsou s tím všichni v pohodě, ale mě to sebralo dost, vyjevení byli i jeho příbuzní, jeho matka, známí. Bydlí všichni velmi blízko a on ji najednou začal brát i na rodinné oslavy. Pak mu to rodina zatrhla, protože tam chtěli hlavně mě a naše děti. Co děti fakt nevím, prostě jim jí představil jako svou kamarádku. Ovšem 2 z dětí už k němu nikdy nechtěly jít.
Když jsem ho několikrát žádala, že já se k právníkovi nedostanu, ať požádá o rozvod, tak to odmítnul, že on se rozvádět nechtěl. Současný stav mu vůbec nevadí a jeho přítelkyni také ne, proč by jako měl. (?!)
Mě to samozřejmě může být jedno, jen je to pro mne další potvrzení toho, že rozchod byl správný krok. A on mi připadá neuvěřitelně směšný a trapný. Ona mi připadá jako chudák.
Předchozí