Já se líčím pořád tak nějak stejně a lidi mi říkaji, že vypadám pořád tak nějak stejně. Takže jsou asi zvyklí. Já jsem taky zvyklá. Se líčit. Nelíčím se jenom, když jsem nemocná a je mi blbě. To pak vypadám, jako že mi je blbě. Ráda kreslím, takže si ráda kreslím i na obličej. Na trendy kašlu, mám svůj neměnný styl. Asi v tomhle stylu i umřu. Pokud se stihnu nalíčit. Nebo mě pak nalíčí někdo jinej. Jinak. V obchodech mi v tom ale dělaji trochu bordel, protože byznys kvete a všechno vypadá nějak jinak a složitěji. Já chci ty svoje jednoduchý věci a oni mají všeho pořád víc a víc a nutěji mě, abych k namalování měla 12 přípravků a kroků. Ale já nechci. Tak snad vydržim.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.