| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj všem, zajímalo by mě, kolik dětí co znáte, nebo jsou Vaše :-) umělo před nástupem do první třídy číst? Já jsem se na to ptala na jiném serveru, kde mě maminky setřely, že to umí skoro každé dítě dneska, tak se ptám tady. Já nemyslím, že mám geniální dítě, ale ze 4 dětí je to 2. předškolní čtenář, sama s tím za mnou pořád chodila, nečte tedy úplně plynule, ale věty už čte a samotná slova už pěkně bez slabikování. U první dcery se její znalosti nějak tak koncem první třídy rozplynuly v davu, protože nebyla extra vůle aby se jí někdo ve škole věnoval, a tak si tam něco "šmrdlala" sama vždycky. Odpoutala se od průměru až ve 4. - 5. třídě a pak se dostala na osmiletý gympl a nyní úspěšně soutěží ve znalostních soutěžích na krajské úrovni. Zkrátka posun nastal až v momentě, kdy si začala sama uvědomovat, že na něco má, a že je to v jejich rukou. Teď nevím, jak se postavit ke čtení a celkově znalostem nejmladší dcery, jestli to zkrátka nechat plynout, nebo to nějak řešit, ono možná je to vcelku jedno, ale nechci aby byla do 3. třídy otrávená, že tam vůbec musí chodit. Podporovaly jste svoje děti pokud projevily už před školou nějaké to nadání, řešili to s učiteli?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.