| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zasjaj,
samozřejmě, že škola není kabaret.... ale taky by neměla být "koncentrák", v kterém jsou děti povinně zavřené 7-8 hodin denně, a vypuštěné domů jen na to, aby další dvě hodiny strávily děláním nesmyslných domácích úkolů. Aby děti měly nějakou možnost trochu si rozhodovat, co kdy budou dělat... A ne, že v 10:02 se budou učit písmenko A, a v 11:18 začnou psát písemku z matiky. Výsledek je ten, že se pak nedokážou sami rozhodovat a plánovat si práci, protože škola je totálně zahltí, z větší části nepotřebnými kravinami, které musí absolvovat.
Ve většině zaměstnání taky člověk musí dělat věci, které ho nebaví, ale je to vykompenzováno (doufám) tím, co ho na té práci baví. A ve spoustě zaměstnání si i může vybrat, co bude dělat - když jsem byla otupělá, tak jsem si vzala hromadu kopírování a šla kopírovat... když jsem byla ve formě, šla jsem vyřizovat důležité telefonáty nebo psát faktury... když jsem věděla, že druhý den jdu k doktorovi, tak jsem si před tím pospíšila a dodělala co nejvíc práce před tím, než na dopoledne zmizím. I s tím učením, kde jsem jela nemilosrdně podle rozvrhu, jsem si mohla trošku manipulovat s tím, jak budu učit - a třeba zavelet, že se půjdeme učit s mapou a buzolou a vzít děti na hřiště a blbnout s mapama... a nebo jít blbnout s mapama, když se objevil nádherný májový den a žáci stejně nedávali na nic pozor a

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.