| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milada.

V roce 2004 (končila jsem druhák) jsem si začala sama od sebe hledat, jaké možnosti studia na VŠ se svými zájmy mám a jaké jsou podmínky pro přijetí. Díky tomu sjem věděla, že pro vybraný obor mi k přijetí bez přijímaček stačí mít ve třeťáku a čtvrťáku jedničky z matematiky a fyziky a celkový průměr na vysvědčení do 1,5. Díky tomu jsem věděla, jak moc musím ve škole zabrat, protože pro mě bylo snazší si udržet dlouhodobý průměr (tyhle podmínky jsem mimochdoem splňovala i za 1. a 2. ročník), ale byla jsem nervák a nechtěla se spoléhat na PZ.

A sorry, ale myslím si, že tohle už by si člověk, co chce studovat VŠ, měl tak nějak dopředu promýšlet sám....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.