Přidat odpověď
kudlo, vzhledem k tomu, že byl listopad, bylo hodně nepravděpodobný, že by bylo cokoliv na léto už zaplacený, ale řekla jsem, že to konečně vypadá, že peníze budou, další věc, ano, je to stavební úprava, další věc, cenu jsme se dozvěděli až asi měsíc před termínem splatnosti, protože to domlouvala se svým bývaým kolegou a ani ve snu by mě nenapadlo, že cena, na kterou jsme kývli, pak bude dvojnásobná, ale to už nic nenaděláš, předběžná cena byla fakt jiná, jenže jsme výjimečně a fakt naposledy něco neřešili my, právě proto, že šlo o jejího kolegu, taky by mě nikdy nenapadlo, že mi neřekne pravdu, když jde o desetitisíce, jenže jak jsem později zjistila, ona to počítala tak, že vzhledem k tomu, co můj muž dělá, musí mít nějaký plat, ale nějak nevzala v úvahu, že nežijeme ani v Praze ani v Brně a tady je ta pozice placená nesrovnatelně jinak, prostě si myslela
jinak netuší, kolik máme příjem a kolik platině hypotéku, ne že by to vědět nechtěla, dokonce mi to i vyčetla, ale nic jí do toho není
Předchozí