Přidat odpověď
Hello, to mi povídej, když umřela babička, děda, tak tím, že měli jeden společný účet ho ze dne na den odřízli od hotovosti a půl roku ho živila a šatila mamka a teta. i po X letech si dělal legraci, že to bylo proto,aby rychleji umřel hlady....., že mu nedovolili šáhnout na jeho vlastní peníze.
A když ani né 1/4 roku na to zemřel kamarádce manžel....byla na tom hůř. odstavil se účet a rodiče jí nepomohli. Naopak bych řekla, že jí po ty první roky byli spíš na obtíž....věčně do ní ryli.
NAkonec jsme se jí skládali,aby měla vůbec z čeho žít.....než se vyřeší dědictví.
Od té doby máme společný účet, kde mám práva i v případě úmrtí, šlo to dodělat konečně loni. A pak mám projistotu jeden na kterém leží železná rezerva a ten samý má manžel....se stejnou rezervou....,aby se ani jeden nemusel jít pást, když je to tak skvěle zařízené.....
a přitom podle toho co píše Blanka, tak v případě dědy to NIKDO blokovat neměl. NIC z toho se nevyskytovalo. V případě tchýně to bylo jiná- nemocnice nás neinformovala o úmrtí(to je taky historka jak z bakalářů)....přišlo se na to tenkrát náhodou. A kamarádka měla zase ty nezletilé děti....
Předchozí