| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Predpokladam, ze 20 lidi bude mit 20 ruznych interpretaci pojmu ucit se s detmi :)

Ze bychom museli doma travit cas prochazenim uciva co delali ve skole a suplovanim ucitele, to ne. Ale castecne se jejich priprav ucastnime, bud ja nebo muz, nekdy podle predmetu nekdy podle naseho casu.
Treba asistujeme s nalezenim rozumneho videa na tema fotosyntezy, kdyz se dite rozciluje ze cosi kdesi je zmatecny.
Nebo zkousim slovicka z ruznych jazyku podle karticek, to je moje oblibena participace :) nejradsi mam mandarinstinu.
Pro mladsiho zase zajistuju dostatecny pridel domacich testu na pripravu na prijimacky a pak to opravuju a pripadne vysvetluju, ktere z peti synonym jsou vic synonyma nez ty ostatni LOL.

Moje obe deti nesnasi pocit, ze se v problemech maj vymachat sami. Takovy ten pristup "skola je tvuj problem a ne moje povinnost" - to by je vytocilo do bela a vykaslali by se na to. A uprimne, mne osobne je to taky na hony vzdalene, takze skolu za vylucne jejich problem neprohlasuju.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.