Jenže u nás do druhého dne skoro nikdy nic nevydrží. Ale jinak vařím asi jednoduše. Většinou maso + zelenina, příloha. Nic složitého. Někdy i v parním hrnci. Vše tam naskládám najednou a do 35 minut se může jíst a je to zdravé plus ještě vývar zamrazím a používám pak do omáček (když dělám něco složitějšího).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.