prošla jsem si diskuze zde na rodině.operace mě čeká v pátek, kdo to máte za sebou...budu schopna druhý den v sobotu řídit asi 40km, čekat na děti až absolvují svůj závod+vyhlášení třeba 2hodinky a pak cesta zpět? dohromady 4-5hodin? Ráda bych jim to dopřála, jedná se o spartana, takže startovné není za hubičku.jde o to jestli to zvládnu nebo se mám na to vykašlat rovnou. Holky by jet chtěly, nicméně i v neděli mají závody-triatlon,tak se "zahojí" i tam......za jak dlouho jste vy začaly běhat, cvičit? já počítám 14dní a pak už můžu.jjj nezeptala jsem se mudr.nenapadlo mě to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.