Nevím, ale mě teda samotnou s dítětem bezprostředně po prodělaném šokovém stavu při otravě krve(a život ohrožujícím stavu) poslali na vyšetření bez jakéhokoliv odborného doprovodu.Musela jsem s ní na ultrazvuk i do čekárny dětské chirurgie. Hroutit jsem se teda začla až potom. Kdy jsem si uvědomila, že jsem držela v náručí svoje dítě na hranici života a smrti. A to trauma mě strašilo hodně dlouho. To tam běžně dělají, že pošlou matku s dítětem. Dnes bych asi reagovala úplně jinak. I když kdo ví. On je člověk v úplným transu v tu chvíli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.