| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Yuki,
nevím, co si představuješ pod pojmem "stěžovala".
Pokud měla škola požadavek, který mě prudil a pokládala jsem ho za zbytečnou buzeraci, slušně jsem oznámila učitelce na třídní schůzce, proč tu či onu věc nehodlám řešit a navrhla kompromis. Např. u obalování sešitů a učebnic. Řekla jsem, že chápu argument, že se obalená učebnice lépe chrání před poškozením, a že v případě poškození díky neobalení na konci roku učebnici uhradím. Od té doby jsem ohledně balení učebnic neslyšela ani slovo. Totéž třeba s poznámkami. Řekla jsem slušně paní učitelce, že poznámky nemají na dítě žádný vliv, tudíž je zbytečné je psát; pokud se bude dít něco vážného, očekávám od školy informaci, ale zpráva o tom, že si dítě místo počítání sloupečků staví na lavici konstrukci z tužek a trojúhelníku je nepodstatná banalita, kterou já jako rodič stejně ex post nijak nevyřeším. Kromě rodičovských sdružení jsem se ve škole nevyskytovala, nikde jsem si na nic nestěžovala a měla jsem svatý klid jak já, tak dítě. Ale možná jsem v tomto směru byla bílá vrána, neboť třídní v devítce při loučení s žáky kladla synovi na srdce, aby si na střední pečlivě hlídal své školní záležitosti, protože "jak zná maminku, ta za něj nic řešit nebude". ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.