Lázeňská léčba po chirurgickým zákroku je vždycky přínosná. Naučíš se znovu a možná i lépe rehabilitovat. Budeš v klidu, to je pro regeneraci taky důležitý. Vitamíny ? Lékař Ti může předepsat Milgammu - tam je vitamín B6 i B 12, to je pro regeneraci fajn. Lze aplikovat jako injekční kůru, per os ( tablety), jak se dohodnete. Asi nejdůležitější je trpělivost. Já mám zkušenostjen s krční páteří - poranění C5-C7 dlouhodobým útlakem. Mám dvě nový plotny a titanovou dlahu. Ruka je mírně oslabená, ale po operaci to i pro mě bylo nemilé překvapení. Jak odezněla ta nesnesitelná bolest ( prakticky okamžitě po operaci), tak jsem mnohem výrazněji začala vnímat to oslabení. Není to úplně na 100%, ale do roka a půl po operaci se to stále zlepšovalo. Přeji Ti zdárnou regeneraci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.