Zas az tak vtipny to neni. Uklizecku mame. To taky tchyni lezi v zaludku, protoze ona se celej zivot zabyvala jenom uklidem a varenim. A ted jako na potvoru po tyhle nestastny snase (po mne) to okopirovala i jeji dcera ktera byla vychovana puvodne “spravne” ale ted prebira jakesi divne moresy :) No a hlavne si maminka po prijezdu hned vsimla ze nase uklizecka nepracuje podle jejich vysokych ocekavani. Ja jsem si nevaimla ale ja prave neresim kraviny. A uz vubec nemam cas na hledani nove uklizecky, takze jsem zaukolovala chlapa - z cehoz tchyne malem padla na zadek, jak by mohl chudacek muzskej resit neco tak podradnyho jako uklizecka :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.