Přidat odpověď
Né, to né, prostě nějaké gesto.
Třeba jak v Bridget Jones se ten Mark vrátí z USA, protože mu "dojde", že chce být radši s ní... však je to skoro v každém slaďáku...
a tak.
Mě by teda stačilo trochu nějaké menší gesto - třeba jako překvapení splnění nějakého mého přání, nebo teda třeba že chlap odněkud daleko přijede, protože se mu po mě stýská nebo třeba chlap, že by se postavil své matce a řekl, že pokud se ke mě nebude chovat jako k jeho právoplatné partnerce, tak s ní nebude mluvit nebo třeba nevěrný chlap s kolegyní z práce by řekl, že chce odpustit a že protože ví, že by mě to furt užíralo, tak změní práci, aby se s ní denně nevídal ... (třeba tenkrát ten můj nevěrnej prohlásil, že to s ní teda skončí, ale v práci on zůstane a po ní přece nemůže chtít, aby šla jinam...)
nevím, nějaké gesto prostě. Něco, co denně nedělá (nebo to prostě není jeho styl) a i když mu to třeba způsobí nějakou nepříjemnost, tak to udělá, protože ví, že mě na tom záleží nebo po tom toužím a tak.
Třeba jsem měla chlapa, který se mnou nikdy nespal přes noc. Já o to strašně stála, mnohokrát jsem mu to řekla přímo, x-krát navíc naznačila... Tak třeba od něj bych brala jako gesto, že by třeba sám od sebe objednal nějaký hotel nebo tak a pozval mě...
Předchozí