Přidat odpověď
nemáme nikde v baráku koberec ( pokud nepočítám miniaturní předložku u dcery v pokoji). Prach je hrozný, stačí den neudržovat a už vykoukne z nějakého rohu... Navíc už hodně chodíme ven, otvíráme dveře na terasu, občas se někdo zapomene a proběhne v botech...
Tenhle týden jsme měli dost náročný, já fofr v práci, děti se chystaly na závody = zvýšené dávky tréninků, takže jsme se doma potkávali tak v šest, někdy i později, včera jsme si trochu přispali a na poslední chvíli se rozhodli na chvilku vypadnout pryč - vrátili jsme se až večer a dneska ty závody, pak honem oběd... Je půl čtvrté a já přemýšlím, kde začnu uklízet. Sebrat prádlo, přebrat, poskládat, vytřít, upéct buchtu, udělat slíbenou večeři, připravit něco na zítřek do práce ( minimálně hodina, spíš dvě), prádlo budu žehlit po víkendu a potřebuju sednout k šicímu stroji a do příští středy něco ušít... Občas bych mezi tím ráda relaxovala. A doma je fakt poznat, že jsme necelý týden trochu úklid vypustili. Snažím se alespoň přízemí udržovat, ale někdy se nedaří.
Vtipné je, když se mě děti zeptají, kdo že má přijít na návštěvu, když uklízíme - a to se snažím o úklid průběžný.
Předchozí