Potvrzuji, sebekoucing na STOBu je super. Ja zhubla pred cca 5ti lety cca 8 kilo a drzim si to. Manzel zhubl 25 kilo a drzi to.
Pomohlo to zmenit navyky a nabrat uvedomeni si, jak s jidlem a pohybem pracovat.Tehdy jsem to vsechno dodrzovala, cca pul roku a pak postupne uvolnovala, ted vim, ze si muzu dat obcas i pulku nutelly a s vahou mi to nic neudela. Ale ze zacatku to bylo tezky, ne ze ne. Jakmile si telo zvyklo, tak uz dobry. Ale treba ja mam dalsi omezeni - nemuzu jist moc syrove zeleniny nebo moc bilkovin - nejak to blbe travim, takze posledni rok jsem stravovani zase postupne zmenila, ale vaha uz zustala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.