Sleduju první sérii Rapla a líbí se mi dost. Co mě tam ale trochu irituje je vykreslení rodičovství- Slepice porodila skoro v práci,za pár dní je zpět , maká ve dne v noci a o jejím dítěti už nikdy neuslyšíme natož abysme ho viděli. Lupínek chodí do práce nevyspalý, chová, přebaluje, je trochu mimo- všichni chlapi ho chápou, taky měli malé děti, že....Dokonce mu několikrát přistane mimino v kanceláři, protože žena se realizuje v MLM.... Asi by mi nijak nevadila jedna z těchto situaci ale kontrast obou je tak do očí bijící že přemýšlím co tím chtěl autor říct. Jsem sama komu to přijde prostě moc?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.