Konzervo, ja nepisu o oficialnich dokumentech zdejsich, ale jak s temito oficialnimi dokumenty nakladaji Ceske urady.
Na priklad (jenom jeden z prikladu:
Moje dcery maji dvoji obcanstvi. V dobe jejich narozeni jsem z ruznych duvodu (napr. abych s nimi mohla jezdit do Prahy v dobe, kdy jsem jeste mela cesky pas a deti v nem byly zapsany, a vyhnula se ruznym vyslechum na hranicich, proc mam sebou dansky deti) obstarala na zaklade zdejsich dokladu o jejich narozeni i cs. rodny list (=ktery jsem k tomu zapsani potrebovala). Na Tech rodnych listech maji vsechny jmeno s -ova na konci. Vystaveny na podlozenych SVEDSKYCH A DANSKYCH dokladech se svym svedskym jmenem (BEZ -OVA). Maji i rodny list dansky (obcanstvi po otci), pochopitelne se jmenem BEZ -ova. Dneska deti maji obcanstvi dve/tri, veskere doklady a diplomy bez -ova, cesky rodny list nikdo nepouziva.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.