Přidat odpověď
Tak ja je klepu pres.. uz desitky let, a nijak jim to neprijde. Posledne pred par lety plnou moc, damu, ktera ji vystavovala a vidimovala, jsem donutila se drzet toho, jak je to v pasu napsano. Ovsem…. ackoliv jsem se podepsala na dokument, ktery mel byt vyzvednut s plnou moci, jmenem, ktery mam leta letouci tady vsude (vcetne toho pasu a vcetne te plne moci), tak ho pritelkyni nevydali, protoze na dokument urednice napsala jmeno s -ova na konci. Coz neodpovidalo plne moci, kterou jsem si vymohla bez. Tudiz dokument propadl (coz pro mne znamenalo extra cestu do PRahy vcetne vydaju s tim spojenych, a za ramecek si to urednici teda nedali. Duplikat pres vyslanectvi nebyl mozny, protoze jsem puvodne byla nucena zadat v Praze s ohledem na ruzny vybehavany papiry na mistech, kam mne ruzne odesilali, a ktery by timto zpusobem trvaly vecnost obstarat odtud na praskych uradech, a ted vsecky propadle jsem musela obstaravat znova. A to vse kvuli trem pitomym pismenum a jedne urednici, ktera se drzela "gramatickych pravidel"..
Předchozí