Simča, dcery *1988 a 1997 volná halenka z doporučovaného lnu, nebo já doporučuji i viskóza( i třeba tu s příměsem lnu ideální na léto- ta bude malinko silnější,ale né tak moc...mám z toho letní šaty)
Je to tenoučké a velmi vzdušné.....mám z toho kde co....sukně, halenky, šaty.
Jinak na pole jsem kdysi s úspěchem nosila vojenské košile, které mi dodávala teta z Prahy....měli zapínání jen nahoře to jsem nechala rozepnuté....jak to bylo vyřazené, bylo to hezky vyprané, měkké a velmi pohodlné. lepší než trička.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.