Přidat odpověď
Šatnu máme o patro níž, věšáčky nehrozí, takže když se podaří (včera dvě děti) u výstupu ze třídy je stůl, který není odnikud moc vidět, za jeho hranou jsou sáčky s mokrými věcmi dětí. Lůžkoviny už se tou dobou točí v pračce a chůva (nejsme školka, jen dětská skupina) jen při odchodu ukáže rodiči - pokud je to maminka ani to ne, protože ta si většinou uvědomí, že prcek má na sobě jiné věci než ráno a už očima vybírá sáček. Tentokrát byl jeden sáček ze spaní a druhý z venku, takže jsem zaslechla jen větu "prosím koukněte, jestli už uschly gumáčky". Neuschly, maminka si je vzala domů, donesla dnes ráno. Máme i dost dvouleťáků, na rodičích záleží, jestli mají mít plenu nebo ne, je pravda, že mne překvapilo, jak rychle odplenkování v kolektivu proběhne a to jednoznačně nikdo plenky ani nehody neřeší. Děti jsou nadšené z pidizáchůdků, "hromadné" čůrání před svačinou, po svačině, před vycházkou, po vycházce....velcí řeknou, že nechtějí, malí úplně neví a jdou to zkusit. Na rozdíl od problémů s jídlem mě tohle hrozně příjemně překvapilo.
Předchozí