Umím si představit, co tu před chvílí padlo - že někteří mladí by finanční pomoc od rodičů nechtěli, protože by to pro ně byl důkaz jejich vlastní nesamostatnosti - chtějí si to zkrátka dělat celé po svém a dokázat si, že na to stačí.
Já jsem taky taková - samozřejmě bych přijala pomoc v momentě nějakého nečekaného průšvihu a byla za ni vděčná, ale za normálních okolností jsem byla velmi hrdá na to, že se uživím sama, a jakoukoli nesymbolickou finanční pomoc bych vnímala jako svou vlastní nesamostatnost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.