Diva.Bara , mě to bylo celkem jedno...na zš 1-5. třída mívali moje děti běžně i 0 hodin......(mladší někdy 4-5h za pololetí)
Co se děje pokud dítko více chybí.....jsem zjistila až ve chvíli, kdy propadl ten kluk.
třeba jsem někomu počítala zameškané hodiny dvou dětí za 5let a bylo to 68hodin.....
Jak stárnou je to horší...sem tam chybí- zubař-1x za rok(druhýho má o prázdninách). A loni mi lehli oba najednou(to se mi ještě nikdy nestalo)....jsme okolo nich běhali s manželem dva....střevní viróza....a strašího jsme z toho 14dní nemohli dostat....nakonec zabrala až slivovice, ještě , že už byl dávno plnoletý.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.