Tohle mě teda taky fascinuje, stejně jako to "nevyžadování" domácích prací od muže, je-li žena na MD. U nás je to naopak, doma s dítětem je muž a já chodím do práce (a jsem tedy živitelkou rodiny). Připadalo by některým s takovým uspořádáním (že muž se nestará o dítě a o domácnost, neb živí) v pořádku, kdybych po příchodu z práce odpočívala a věnovala se svým zájmům a dítě měl kompletně až do večera na starosti muž? Ne, přijdu, popadnu dítě a jdeme ven, aby měl pauzu. Večerní péči o dítě (krmení, koupání atd.) a o domácnost děláme oba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.