Monty, ano, a někdo si třeba užil zábavu nekompatibilní s malými dětmi za bezdětna a už nemá takovou potřebu. Mně to třeba nevadilo. Ale je fakt, že občas jsem vypadla. Je pořád lepší dát dítě na hlídání a klidně mít chůvu a čas strávený s dětmi si opravdu užít než být nervózní, otrávený a frustrovaný rodič, který je stále s dětmi a "leze mu to na mozek". Samozřejmě, je to i věc míry. Pořídit si dítě abych s ním strávila jeden den týdně by mi nedávalo moc smyslu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.