| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tedy ne vsemu ale neco je fakt mimoradne dobry!
Jak se tady obcas diskutuje detska gynekologie - vite, ze Cesko bylo jedno z prvnich, kde se to specializovane ucilo?

Diky tomu existuje v Cechach sit detskych gynekologu v kazdym meste.
Ja se pred par dny pidila po nejake praxi v Nemecku a bida bida. Nakonec jsem byla vdecna, ze jsem nasla detskou gynekologickou ambulanci 1x tydne na univerzitni klinice ve vzdalenejsim meste.

Sjednala jsem termin a chteli zadanku od naseho pediatra.
Tomu jsem zavolala a koukal fakt jak tele na novy vrata, ze chci na detskou gynekologii!
Pry "To netusim, kde by NECO TAKOVYHO (!) mohlo byt."
~q~

Napadlo by vas tohle?
Ja chodila v Brne bezne na detskou gynekologii od roku 1980, po operaci slepaku.
V Nemecku se v roce 1987 jeden profesor v Mnichove natrasal, ze pred 13 lety zalozil ambulanci na par hodin tydne.
Pote, co byl na hospitovani v Praze a tam videl 50 deti v podobnem zarizeni behem tydne.
To ho pak napadlo (!~:-D), ze s podobnymi problemy musi byt i deti v Nemecku.

V Cechach se to totiz ucilo uz od roku 1953!

Cely clanek tady
https://www.zeit.de/1987/23/maedchen-ohne-unterleib

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.