| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Koníčku, pravda má podoby velmi subjektivního vnímání...pravda objektivní ve vztahu asi ani neexistuje, jak by jí člověk změřil.
Všichni vnímáme tou svojí optikou a hledat soudce, jaké kdo měl kdy jaké pocity, co měl cítit, necítit? To ani nejde, nebo by to bylo nekonečný.
Jistý je to, že prostě co zasejeme, to sklízíme...a to beze zbytku...pokud sklízíme to příjemný a pozitivní, pak...~d~.

A já třeba bych byla ta poslední, co by mentorovala.
Jsem schopná vídat věci ze všech úhlů, z různých pohledů, jsem schopná pochopit i ty nejhorší a nejpodivnější pohnutky lidí a chápat je.
Leccos jsem prožila na vlastní kůži.

Jen jsem psala, že pokud je tohle zamilování v té čisté podobně chemického koktejlu, nemusí být vystřízlivění příjemné ani pro dotyčnou aktérku.
A třeba je to jinak...to se přece teprve uvidí.
Dobrý je neztratit i hlavu, no :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.