Přidat odpověď
"Ropu "že nikdy nevynesou koš, nenakrmí zvířata, nevytřídí prádlo, válí se oblečení v posteli, zhasínají hluboko po půlnoci atd. atd., to jsem se naučila neřešit."
No tak to rozhodně nepovažuje každý rodič za úspěch. "
No a co na tom? Budes dochazet k nim domu, az opusti rodny hnizdo, a kontrolovat, jestli splnujou tvoje vychovny pozadavky? Nenakrmi zvirata =chcipnou- jejich zmula. Nevytridi pradlo? jejich smula, nemaji co na sebe. Vali se v posteli v oblkeceni? Nasledky si nesou sami. Zhasijanji po pulnoci? No, jdou unaveni.
Jsou to skoro dospeli mladi lide - cim vic je konktrolujes, tim jsou vynalezavejsi. A ja nechci, aby treba moje deti lhaly a podvadely mne, abych byla spokojena se svou "vychovovu".
"Oni časem dozrají i v tomto směru."
Co tě vede k tomu přesvědčení? Člověk, který nikdy nevynesl koš, nevytřídil prádlo, to je pravé požehnání pro vztah. To se pak budou partneři divit"
Neboj - az to nikdo za ne delat nebude, pochopej vyznam. Holt partner bude nucen se chovat stejne. Oni i ti vycepovani z domova vyuzijou prilezitosti, kdyz partner z lasky se muze pretrhnout. Prestanou si zehlit kosile, protoze drahous se k tomu hrne. Pradlo nertridi, drahous to umi lip... a pod.
Předchozí