Dobře, mohla mít tablet od tatínka nebo někoho dalšího. Ale i tak, když to matka ví, je vhodné se tomu přizpůsobit a nevybíjet si svou frustraci na dítěti. Když mi přišly děti rozjívené od babičky, taky jsem odložila výchovu, nechala je jít spát a nebrala úkorně, že nemají projednou vyčištěné zuby. Zahnala jsem je do sprchy ráno, kdy už byly v klidu a nebojovaly se mnou, já si ušetřila nervy a ony byly taky v pohodě, o což mi šlo především.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.