Epepe, to byl můj starší, myslím, že ve třetí třídě. Vysvědčení měl horší i než Pepíček (Pepíček byl od pohledu rozumově slabší). Bylo to kombinací několika dys, výraznou poruchou koncentrace a milionem dalších "drobností". Naštěstí se (ano, bojovala jsem hlavně já) dostal na 8G a tam mu to nějak vyhovovalo víc - jiný systém práce, jiný přístup učitelů ... Není jedničkář, asi patří k těm horším ve třídě, ale známky si víceméně drží stabilní a je spokojený. I te´d po pěti letech. Před rodiči a příbuznými jeho prospěch neventiluju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.