napr zenske u nas v rodine maji a vzdycky mely obleceni na vsechny prilezitosti a ja jsem to mela taky tak - kabat do deste a kabat do divadla a kabat do prace a balonak - a bundu do lesa a bundu na bezky a bundu do prace a bundu na chalupu a bundu do Alp (lepsi) a bundu do Krkonos (horsi)..... a najednou jsme udelali diteti pokoj a vsechny ty veci nebylo kam dat, tak spousta odesla do dobrocinneho obchodku....a nijak zvlast mi zatim nechybi, abych pravdu rekla
to same vsechny mozne sosky a suvenyry....pulky jsem se zbavila a nic se nestalo, ani zadna emocionalni ztrata
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.