Kudlo, viděla jsi Vesničku střediskovou? Tam Hrušinský říka Labudovi: když jsi jediný co může š nevím něco udělat tak to udělat musíš...A to Otík nebyl ani jeho příbuzný. Prostě jako rodič jsrm dál i když je dcera dospělá a když budu muset hlídat vnouče protože tak pokud budu jen trochu moc tak by mi bylo opravdu blbé odmítat a i kvůli tomu, že mojí dceru moje dcera hlídala opravdu velmi. V podstatě si cca 6 let organizovala život podle mých směn. Moje máma hlídání neměla protože se odstěhovali na druhý konec republiky a i tak když napsala domů, že Jahala zase kašle,tak třetí den si mě děda vyzvedával cestou z nádraží ve školce a byl tu dokud jsem nedokašlala. Prostě rodina nepřestává být rodinou ani když ksou děti dospělý. A já jsem sama má nukleární rodina je dcera stále.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.