Někdo si tě vezme na týden k sobě, a je pro tebe "cizí bába", která je ti úplně ukradená?
V tom případě tě měla radši kopnout kamsi, pro ni by to vyšlo nastejno a nemusela se týden starat o nevděčného spratka.
Sorry, že jsem se rozčilila, ale lidi z toho, co bych asi mohla nazvat tou "nenukleární rodinou" si mě vzali na týden k sobě o prázdninách, nebyly to ani každé prázdniny, a moc ráda na to vzpomínám a mám je ráda dodnes a dodnes se vídáme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.