Já bych je nezkracovala, naopak bych přidala velikonoční a podzimní - 2 dny, co to je? Aby děti trávili dětství po institucích mi nepřijde prospěšné z mnoha důvodů. Při srovnání s domácí školou se pak ukazuje spíš problém v počtu žáků ve třídách a vyhořelostí nebo nedostatku kvalitních učitelů. Problém rodičů s dovolenými a možností/nemožností děti "udat" je taky někde jinde - u nás pořád v malých platech a nedostatku malých úvazků a spoustu dalších věcí. Mám děti městské a při prázdninách netrpí, uteče to vždycky tak rychle. Pro některé děti jsou instituce peklo, proč jim to ještě prodlužovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.