Měla jsem, nemůžu si vynachválit. Zpočátku šok, taky jsem myslela, že budu na dietě, protože se musíš to zacházení s nima naučit. Ale zvykla jsem si, najdeš si svůj grif. Po půl roce nošení (14 sad postupně) se zuby srovnaly tak nádherně, že jsem zírala. A mrzí mě, že takové vymoženosti nebyly za našich mladých let, protože by mi tehdejší ortodontista nemusel nedostatek místa v puse řešit vytržením nějakých stálých zubů (protože tehdejšími rovnátky to bez toho nešlo a stejně to zcela nepomohlo).
Invisalign považuju fakt za zázrak. Ale kontakt Ti neporadím, mně to dělal zubař v Německu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.