Přidat odpověď
No tak jako materialni kravina treba muzou bejt treba naky bundy, ktery zrovna nepotrebujou dle myho hlediska a rozpoctu a 5 jich mit nemusej, nebo tak. Jelikoz jsou ted dospeli, tak to neni aktualni (ale jedou tim stylem doma s vlastnimi detmi). Mobily v dobe jejich skolni dochazky neexistovaly a stejne by neprichazely automaticky v uvahu jen proto, ze "je potrebujou". Tenkrat teda nemeli ani znackovy obleceni. Moje prostredni dcera se vyznacovala tim, ze od osmicky- devitky chodila v mym odlozenym hippieobleceni ze 70 let, kdyz spoluzaci chodili ve znackovych dzinach. Prohlasila, ze si tim pestuje sebevedomi a samostatnost a klidne by si ji nekdo mohl kvuliva tomu sikanovat, ze s dotycnym okamzite zamete (=a ja ji to verila, nikdo si taky netroufl, byla a je cilevedoma a razna a uz ji to zustalo, jako i vsichni 3 ostatni, geny po mne).
To jen na okraj. Ja v detech spis pestovala jiny schopnosti, nez nak samozrejme vyzadovat materialni uroven nekoho jineho, aniz by prilozily prst k dilu.
Předchozí