zavařování vysokobílkovinných věcí podoma je dost ošemetné,zavařuje se to vpodstatě jako maso, tj. je s tím celkem práce. Mražení mi přijde o dost lepší, dělám to taky. Na salát dokonce mnohem lepší, protože když přeliješ cizrnu horkou salátovou zálivkou, tak se tím rozmrazí a zároveň hodně nasákne chuŤ. Rozepisovala jsme to podrobněji tady (u fazolí) https://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/maso-a-prilohy/3-rychle-vecere-stihnete-je-uvarit-za-20-minut/
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.