Kudlo, já sice nejsem hostitel, ale na oslavách má na starosti jídlo až pro 24lidí....a vždy se děsím toho, že někomu zapomenu dát najíst...., protože jak píšeš.....moc lidí....a i když se spojí stoly....tak mám dojem, že mi ty lidi chvilku neposedí(obrazně....samo, že sedí chvilku i na jednom místě). Ale než vydám 15jídel ty první mají dojedeno a fakt se tím docela stresím.
A vždycky se sháním, jestli už všichni jedli. A pokud mi to odkývou, jdu si nandat konečně i sobě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.