Staršímu synovi zaplatili kdysi dávno jeden tábor.
jinak teda nic moc.....nebabičkují s tím jsem se smířila, že je teda děti nebaví....(starší se narodila mamce bylo 48let, takže žádná vetchá stařenka, že by jí unanovali)
NIC z toho co píšeš nedělají....a nedělali, možná sestře,ale to nevím...a ani vědět nechci, kdyby mi cokoliv jako navařit a podobně vnucovali, připadala bych si neschopně.
Jediný o co jsem kdysi stála, bylo to, aby si udělala s klukama vztah a věnovali se jim.....aspoň trochu....
ZA to situace, která mě totálně rozhodila, když před 8lety porodila moje sestra......jsou tam pořád, hlídají, děti i nemocné.....mamka i přebalovala.....všemožně je podporují, protože mají dům, aby měli na hypotéku...a tak.....
A přiznám se, že dobrý dobrý a pak nastane situace, která mě totálně vytočí.....jako v září, syn měl závody, kousek od našich...naši to měli v kalendářích 10měsíců....mamka natěšená(teda snad to nehrála), že pojedou, že ho uvidí dobře....měsíc před závody jsem posílala pokyny, aby věděla....ještě v úterý se sháněla po startovce.....přišla sobota a BUCH ho....jela hlídat sestře, protože ty dva se blbě dohodli a ani jeden nechtěl být o víkendu doma.
Dopoledne bylo jasný, že NIC, nestithla ani závody odpoledne a ani večerní vyhlášení....protože ani jeden(sestra ani švagr) se nedostavil včas.....
Syn tam tu babičku a dědu moc chtěl....nakonec odpoledne přijel aspoň děda.
A ač ten kluk je veliký tak ho to mrzelo, nadějně se ptal, že pojedou okolo, jestli stihnou vyhlášení....to zklamání tam bylo.
A když jsem se sestry zeptala, proč to mamce a synovi udělala, tak jsem se dověděla, že jsem psychopatka co nemá ráda její děti....co jí prý udělaly.
Vůbec nepobrala co se jí snažím vysvětlit.
JJ opět ukázka toho, jak ty co mají ty pozornosti hodně to berou jako samozřejmost.