Mám podobnou zkušenost jako Bulík,možná horší.Dlouhé zvykání a hlavně na blízko to není stoprocentní. Protože na blízko člověk musí koukat tak jako shora dolů... např. malé popisy zboží u regálů v Hornbachu, které jsou ve výši očí či výš prostě nepřečtu. A na delší čtení knížky si stejně brýle sundám a koukám bez nich (mám na blízko zatím jen jednu dioptrii). Na dálku 5. Myslela jsem, že s multifokálními skly budu v pohodě číst, ale teda nic moc...chvíli jo, ale pak už mě unavuje pořád zaměřovat oči do toho úseku brýlí, kde to funguje...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.