Filipe, kdyz bylo mym nejmladsim detem 12 a 15 let, letela jsem s nimi do Prahy. Dcera mela novy pas, syn byl napsan v mem. Jenze ja mela uz svedske obcanstvi, svedsky system zmenili a kluk byl krome Cecha i Dan. Kdyz jsem dojela do Prahy, uvedomila jsem si, ze zpatky v Kodani na cesky pas uz nemuzu, jelikoz povoleni pobytu jsem diky svedskemu obcanstvi uz nepotrebovala a razitko obnovene nemela. A kluk nemel pas. Byl to dost dlouhy proces, nez nas tenkrat pustili (a rozhodne ne diky nejakym pravidlum, meli pravo ho nepustit). Druhy den jsem klukovi pozadala o pas.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.