Teď jsem si vzpomněla, že v nějakém pořadu v televizi jsem viděla rozhovor s lidmi z mlýnu Šmajstrla a tam dělali chleba pouze z pohankové mouky, dokonce nebylo potřeba kypřidla, pohanková mouka má prý samokypřící schopnost, ale musí být snad speciálně mletá nebo zbavená slupky, to musím někde dohledat. Akorát pohanka má dost specifickou chuť, obávám se, že to dítě jíst nebude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.