Nejlepší kamarádka byla moje svědkyně. Já v té době moc kamarádek neměla. To se těžko popisuje. Za prvé jsem před tím dlouhodobě nežila v ČR, takže jsem tady moc lidí neznala, ze školy jsem kamarádky fakt žádné neměla, protože já byla prostě "divná" ve škole, a za druhé já v tu dobu byla pořád ještě hodně vyplašená zoufalka. Ta minulost byla tehdy ne sice úplně čerstvá, ale rozhodně ne tak zpracovaná jako dnes, kdy jsem už 13 let vdaná. A hlavně jsem byla těhotná a bylo mi docela špatně. Prostě tak to bylo a s manželem na to rozhodně nevzpomínáme nijak špatně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.