Přidat odpověď
Silvie, já jsem na základce taky měla kamarádky, ale jak jsme se rozprchly na různé školy, tak jsme se pak už moc nevídaly, teď se vídám vlastně jenom s jednou a to ještě vlastně hlavně proto, že bydlí o dva baráky vedle nás, což jsme zjistily, až když se nám narodily děti, do té doby jsme o tom ani nevěděly, vůbec jsme se nepotkávaly....jinak jsem ze základky už spoustu let neviděla nikoho...ze střední se vídám taky jen s jednou kamarádkou, zbytek jsou kamarádky, které jsem si našla mezi kolegyněmi v práci... a syn se momentálně mimo školu se spolužáky nevídá prakticky vůbec, bydlí každý jinde, dojíždějí z různých částí Prahy a některé i za Prahu...mimo školu se vidí spíš jen třeba na nějaké oslavě narozenin a asi se dvěma jsme několikrát podnikli i s rodiči nějakou akci, ale jinak ne... A ani se mi nezdá, že by to synovi nějak chybělo, obvykle neprojevuje zájem někoho pozvat, nebo k někomu jít apod...stejně to má i s dětmi od našich známých apod....když k nám přijdou, tak je rád a užije si to, ale pak už se sám od sebe neptá, jestli k nám zase přijdou, nebo jestli můžeme někam s nimi jít apod...tak nevím, no...
Předchozí