Přidat odpověď
mandelinko, pred vic jak deseti lety jsem rusila bankovni ucet u jedne financni instituce. Vse jsem urovnala, ucty shranovala pres deset let. Po vice jak deseti letech bez problemu, jsem to vyhodila. Shodou okolnosti jsem se asi rok nato uchazela u teze financni instituce o praci. Jeste pred samotnym prijetim jsem sla na par hodin na me mozne budouci pracoviste, kde jsem se mela seznamit s prostredim a naplni prace. Pri seznamovani se s databazi jsme mezi klienty zkusili ze zvedavosti najit moje jmeno a ejhle - cerveny vykricnik, ze jim z minula dluzim asi 300 Kc! Ohradila jsem se, ze to neni mozne, tak jsme se v tom trochu vic pohrabali a v nejake uplne zastrcene kolonce pro poznamky bylo uvedeno "Doplaceno v hotovosti toho a toho dne." OK, pry to zaznamenaji do systemu spravne. Pote jsem k nim byla prijata, delali mi bezpecnostni proverku a opet jim vyjelo, ze jim ty 300 dluzim. Kdybychom se tim pred tim nahodou nezabyvali, netusila bych vubec, o co jde a mozna by to nikdo nedohledal. Doklady uz jsem nemela. Nedelam si iluze, ze jinde je to lepsi. Mam shranovat papirove doklady o ukonceni nejakeho pomerne bezneho bankovniho produktu vice jak 10 let?
Předchozí