ale v soužití lidskýho společenství už to tak občas bejvá, že ne všichni vejskají blahem z toho samýho.
Pak je asi dobrý dopřát každýmu občas chvilku toho jeho "vejskání" i za cenu toho, že ti druzí to jen "přežijou" (ne že se budou nutit do něčeho, co je fakt štve). Každýmu, i mně, i tomu dítěti. O tom je IMHO soužití mezi lidma. Pokud mi půjde jen o moje vlastní blaho, tak ho nejlíp dosáhnu, když budu žít sama a budu si moct dělat co budu chtít (akorát zas přijdu o jiný aspekty toho soužití).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.