Ráchel, no jasně. Já to chápu. Ale aby dědeček dělal třem dětem celé dny animátora - to mi přijde trošku přes čáru. Navíc ten jeden fakticky řval jak na lesy. Mě připadalo, že potřeboval upozornit, jak se těm dětem hezky věnuje. Ta druhá rodinka byla to samé v bledě modrém.
Já jsem se dceři také věnovala. Samozřejmě. Hrávaly jsme si a hry hrajeme dodnes. Ale taky si například rozsypala knoflíky (když jsem něco šila) a prostě se polacatila kolem mě. Neodkládala jsem práci na noc, abych si s ní ccelé dny mohla hrát. Uměla se prostě zabavit.
Nicméně, jak jsem psala, když babička s dětmi není pravidelně a je to něco jako třeba třídenní premiéra, pak se dotazu nedivím a tipy tady padly dobré.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.